BARDAHL DIESEL TREATMENT (1310-2300)

 

Ένα πολύ-λειτουργικό πρόσθετο που αυξάνει τα  κετάνια βελτιώνοντας την οικονομία, τη μείωση της αιθάλης και τον θόρυβο του κινητήρα. Καθαρίζει τα μπέκ και βελτιώνει τη ροή σε χαμηλή θερμοκρασία.

 

Εφαρμογή

Χρησιμοποιείτε το προϊόν σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

24x300ml

BARDAHL DIESEL SYSTEM CLEANER (1320-1300)

 

Επαγγελματικό καθαριστικό για το diesel. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά. Μειώνει τον καπνό. Καθαρίζει ψεκάζοντας, χωρίς αποσυναρμολόγηση.

 

Εφαρμογή

Ως προληπτική θεραπεία: Αδειάστε το περιέχομενο ενός δοχείου κάθε 10,000 χιλιόμετρα μέσα στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ένα δοχείο αρκεί για 20 λίτρα καυσίμου.

Ως διορθωτική θεραπεία: Όσο είναι ζεστός ο κινητήρας αποσυνδέστε το σωλήνα αναρρόφησης και τον σωλήνα επιστροφής και τοποθετείστε τα στο δοχείο.

Ξεκινήστε τον κινητήρα.

Συνδέστε ξανά την αναρρόφηση και τους σωλήνες επιστροφής. Ξεκινήστε τον κινητήρα.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

24x300ml

BARDAHL COMMON RAIL DIESEL INJECTOR CLEANER (1320-5500)

 

Αυτή η συμπυκνωμένη σύνθεση έχει σχεδιαστεί για τα αυξημένα προβλήματα σε παλιούς και νέους κινητήρες diesel (HDI - CDI - TDI - TDCI - DCI  κ.λ.π.). Μία θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα:

• Καθαρισμός και προστασία του πλήρους συστήματος ψεκασμού.

• Αύξηση των κετανίων.

• Καλύτερη επιτάχυνση.

• Αποτρέπει να φράξουν τα μπεκ και η αντλία, με την αφαίρεση νερού από το καύσιμο.

• Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου.

• Μείωση του θορύβου του κινητήρα και των καυσαερίων.

 

Εφαρμογή

Προσθέστε το περιεχόμενο του δοχείου σε κάθε γέμισμα του ρεζερβουάρ.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x500ml

DIESEL ANTIBACTERIA 

 

Καταστρέφει βακτήρια, άλγη και υγρασία.

Σταθεροποιεί το καύσιμο για 24 μήνες.

Αποτρέπει την ξήρανση-έξω από τις φλάντζες.

Μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων.

Εμποδίζει την βούλωμα του φίλτρου.

 

Eφαρμογή

Αδειάστε το περιεχόμενο στην δεξαμενή καυσίμου.

 

ΑΝΑΛΟΓΙΑ 

Προληπτικά: 1L για 2000L καυσίμου

Θεραπευτικά: 2L για 1000L καυσίμου

Συσκευασία

 

3X5L (1243-0005)

6X205ml (1066-6250)

BARDAHL BDC

 

Το BARDAHL BDC είναι ένα πρόσθετο ντίζελ που θα αποσβέσει την ίδια την επένδυση, από την εξοικονόμηση καυσίμου που μπορείτε να επιτύχετε! Το Bardahl BDC θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 3%.

 

Είναι σαφές ότι, η ενέργεια που προκύπτει από την αυτανάφλεξη, ειδικά σε κινητήρες πετρελαίου, δεν έχει την απόδοση που έχει η ελεγχόμενη καύση. Ο έλεγχος σχετικά με αυτή τη διαδικασία καύσης βελτιώνεται σημαντικά με τη χρήση οργανικού προσθέτου Bardahl.

Το Bardahl BDC περιέχει ενισχυτικό το οποίο αυξάνει το ποσοστό του κετανίου. Εξαιτίας αυτού η καύση του καυσίμου γίνεται πιο γρήγορα και ολοκληρωμένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και μεγαλύτερη απόδοση.

 

Το Bardahl BDC, δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν πρόκειται για την εξοικονόμηση καυσίμων. Επιπλέον, αυτό το πρόσθετο καυσίμου είναι  κατάλληλο για να το προσθέσετε σε δεξαμενές αποθήκευσης έτσι ώστε να εμποδίσετε την ανάπτυξη βακτηρίων και την μείωση της υγρασίας.

 

Εφαρμογή

Αδειάστε το περιεχόμενο στο ντεπόζιτο.

2 λίτρα για 1000 λίτρα καυσίμου τον χειμώνα

1 λίτρο για 1000 λίτρα καυσίμου το καλοκαίρι

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x1L (1200-0001)

3x5L (1203-0005)

BARDAHL DPF CLEANER (1042-0001)

 

Χαμηλώνει τη θερμοκρασία καύσης ώστε να καταστρέψει την αιθάλη: τα σωματίδια πετρελαίου καίγονται κανονικά σε θερμοκρασίες πάνω από 600 ° C. Αλλά από τη στιγμή που θα φτάσει στο φίλτρο, οι θερμοκρασίες είναι κάτω από 300-350 ° C, το οποίο οδηγεί στη συσσώρευση μη καμένων ιζημάτων στο φίλτρο. Λόγω του δραστικού συστατικού του, το προϊόν αυτό μειώνει την θερμοκρασία στην οποία τα σωματίδια θα καούν αφαιρώντας έτσι τα κατάλοιπα τα οποία μολύνουν το φίλτρο.

 

• Σταματά τη φραγή του φίλτρου λόγω της συσσώρευσης αιθάλης.

 

• Αποτρέπει την πρόκληση ζημιάς σε συγκεκριμένα συστατικά τα οποία επιτρέπουν την καύση των επιβλαβών
 

• Εμποδίζει την αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου, την απώλεια ιπποδύναμης και την δαπανηρή αντικατάσταση των τμημάτων που προκαλούνται από «απόφραξη» φίλτρου. και τη συσσώρευση καυσαερίων στον κινητήρα.

 

 

• Καίει και καταστρέφει την αιθάλη που συσσωρεύεται στο εσωτερικό του φίλτρου.

• Παρατείνει τη διάρκεια ζωής και την καλή λειτουργία του φίλτρου σωματιδίων.

 

Εφαρμογή

Αδειάζουμε το προϊόν στη δεξαμενή καυσίμου (30 - 60 λίτρα καυσίμου).

Η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται κάθε 7000 χιλιόμετρα ή 2 φορές το χρόνο.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

6x1L

EGR VALVE CLEANING KIT

 

O κλασσικός καθαρισμός της βαλβίδας EGR σημαίνει ότι ο μηχανικός σας θα πρέπει να την αποσυναρμολογήσει. Μία τέτοια διαδικασία παίρνει χρόνο και έχει το ρίσκο της πρόκλησης πιθανών βλαβών ή αστοχίας υλικών (π.χ. σπάσιμο βίδας). Με το KIT καθαρισμού της Bardahl η βαλβίδα EGR ΔΕΝ αποσυναρμολογείται. Ακολουθείτε η συγκεκριμένη διαδικασία με τα οικολογικά χημικά της BARDAHL. Έτσι, αποφεύγετε το ρίσκο βλάβης και την χρονοβόρα διαδικασία.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

6x1 KIT

TURBO CLEANER (3206-0001)

 

Εξαλείφει τα προβλήματα που δημιουργούνται από την βρωμιά σε υπερσυμπιέστες μεταβλητής γεωμετρίας, χωρίς την ανάγκη να διαλύσει την μονάδα. Αυξάνει την απόδοση του κινητήρα. Μειώνει την ρύπανση. Αυξάνει την διάρκεια ζωής των υπερσυμπιεστων, καταλυτικών μετατροπέων και φίλτρων σωματιδίων. Συμβατό με κάθε τύπο κινητήρα ντίζελ, με η χωρίς DPF

 

Εφαρμογή

Αδειάστε το περιεχόμενο του μπουκαλιού όταν ο κινητήρας είναι ζεστός, στο ρεζερβουάρ του καύσιμου ενώ περιεχέι το λιγότερο 30 και το περισσότερο 60 λίτρα καύσιμου. Οδηγήστε με χαμηλές ταχύτητες στο κιβώτιο (+/- 3500rpm). Οδηγήστε μέχρι το ρεζερβουάρ να αδειάσει όσο το δυνατόν περισσότερο πριν τον ανεφοδιασμό

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

6x 1L

BARDAHL DIESEL ANTIFREEZE 

 

Αντιμετωπίζει τα προβλήματα των ψυχρών εκκινήσεων και της διάβρωσης που προκύπτει από την παραφίνη, το καστανόχωμα ή το νερό στο καύσιμο. Καθαρίζει το σύστηυμα καυσίμου και βελτιώνει την καύση.

 

Εφαρμογή

Το προιόν δρα μόνο αν προστεθεί στο καύσιμο πριν αυτό πήξει.

Προσθέστε το προιόν στο ντεπόζιτο πριν γεμίσετε με καύσιμο.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

20x100ml (0250-1100)

12x1L (0255-1001)

Copyright © 2018 by Kirkos Bros. All Rights Reserved.

Ρόδου 193, Σεπόλια
info@victoroil.gr

Tel: 210 6215490-3 Fax: 210 6215492