BARDAHL SILICONE GREASE (7390-5100)

 

Μία πολυ-λειτουργική κόλλα, βασισμένη σε ένα λιπαντικό σιλικόνης, για χρήση σε εφαρμογές υψηλής θερμοκρασίας. Είναι κατάλληλο για μακροχρόνια λίπανση, λόγω της υψηλής αντοχής του σε χημικές ουσίες (συμπεριλαμβανομένου του οξέος), στο όζον, στο οξυγόνο, στο νερό, στο λάδι και σε άλλα λίπη. Είναι κατάλληλο για τη λίπανση των ρουλεμάν χαμηλής ταχύτητας και τους μηχανισμούς ολίσθησης. Δεν θα επηρεάσει είτε το καουτσούκ ή το πλαστικό.

 

Εφαρμογή

Ξεσκονίστε και καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν. Εφαρμόστε σε μια λεπτή στρώση 1mm.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

24x100gr

BARDAHL SUPER TF LUBE + PTFE (7350-4400)

 

Το Bardahl Super TF Lube + PTFE είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για μακροχρόνια λίπανση κάτω από τις πιο σοβαρές πιεστικές και δύσκολες συνθήκες. Ο μοναδικός συνδυασμός των συνθετικών λιπαντικών και της πούδρας PTFE (πολυτετραφθοροαιθυλένιου) σχηματίζει μια πολύ σκληρή μεμβράνη λίπανσης πάνω στις μεταλλικές επιφάνειες. Μειώνει και εξαλείφει την επιφανειακή τριβή και τη φθορά. Διεισδύει σε δυσπρόσιτες περιοχές, απωθεί και προστατεύει από το νερό, την υγρασία, τα άλατα, τα αλκάλια, τα οξέα, τους ρίπους, την σκόνη, την άμμο κ.α. Ειδικά σχεδιασμένο για τη λίπανση των μερών που υπόκεινται σε υψηλή πίεση, δονήσεις και κραδασμούς. Προστατεύει οποιοδήποτε κινούμενο μέρος και αποτρέπει τριξίματα. Θερμοκρασία λειτουργίας από -50 ° C έως +265 ° C.

Χρώμα διαφανές.

 

Ιδιότητες

·        Παρέχει λίπανση μακράς διάρκειας

·        Αυξάνει τη διάρκεια ζωής

·        Μειώνει την τριβή

·        Μειώνει τη φθορά των μεταλλικών επιφανειών

·        Προστατεύει από τη διάβρωση

·        Διεισδύει

·        Σταματά τα τριξίματα

·        Βιοδιασπώμενο

 

Εφαρμογές

Συζεύξεις, καλώδια, μεντεσέδες, αλυσίδες, ρουλεμάν, άξονες, κλειδαριές, τραγούδια, δίσκοι, φερμουάρ, κ.λπ. Όλα τα είδη βιομηχανικού εξοπλισμού, αλλά και για τα εργαλεία κήπου, ποδήλατα, μηχανές κουρέματος γκαζόν, κάμπινγκ εργαλεία.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL GASKET and PAINT STRIPPER (7700-4400)

 

Aφαιρεί τις παλιές τσιμούχες και τις καταθέσεις άνθρακα. Αφαιρεί όλες τις βαφές από το ξύλο, το μέταλλο, τις κεραμικές και πολλές άλλες επιφάνειες.

 

Εφαρμογή

Ψεκάστε απευθείας στην περιοχή που σας ενδιαφέρει. Αφήστε το για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι εμφανιστούν φουσκάλες. Αφαιρέστε με μία κατάλληλη ξύστρα. Επαναλάβετε όσες φορές απαιτείται. Όταν η θεραπεία

ολοκληρωθεί, πλύνετε με νερό και σαπούνι.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL FREEZE SPRAY (7950-4400)

 

Mειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία των ηλεκτρικών εξαρτημάτων για να βοηθήσει την ανίχνευση υπερθέρμανσης ή παρόμοια ελαττώματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να παγώσει το νερό προσωρινά σε μικρής διαμέτρου σωλήνες πραγματοποιώντας έτσι μια επισκευή χωρίς την ανάγκη για την αποσυναρμολόγηση ή την αποστράγγιση του συστήματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για την απομάκρυνση της τσίχλας σε όλες τις επιφάνειες συμπεριλαμβανομένων των ενδυμάτων.

 

Εφαρμογή

Ψεκάστε ομοιόμορφα τα εξαρτήματα που επιθυμείτε.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL CERAMIC PASTE SPRAY (7650-4400)

 

Μη μεταλλικής κεραμικής βάσης πάστα. Εμποδίζει την κατάσχεση βρωμιάς σε βίδες, στα παξιμάδια της εξάτμισης και τα υπόλοιπα σημεία στερέωσης. Ιδανικό για τη λίπανση και την προστασία των συστημάτων πέδησης ABS. Παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι πολύ υψηλών θερμοκρασιών, στην διάβρωση και τη σκουριά. Θερμοκρασία λειτουργίας -40 ° C και 1200 ° C. Κεραμικό σημείο τήξεως 3000 ° C.

 

Εφαρμογή

Επαλείψτε τις επιφάνειες που επιθυμείτε αφού πρώτα τις καθαρίσετε.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL BELT DRESSING (7940-4400)

 

Επεκτείνει την ζωή του ιμάντα, προλαμβάνει το σκάσιμο και αυξάνει την απόδοση, ως αποτέλεσμα της μειωμένης ολίσθησης. Βελτιώνει την πρόσφυση και επαναφέρει την ελαστικότητά του. Η σύνθεση είναι αποτελεσματική στη μείωση του σφυρίγματος.

 

Εφαρμογή

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιμάντες όλων των τύπων. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε όταν η χρήση λιπαντικού δεν συνίσταται από τον κατασκευαστή.

Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οχήματα, σε γεωργικά μηχανήματα, σε θαλάσσια η βιομηχανική εφαρμογή.

Ψεκάστε πάνω στην επιφάνεια από 25-30 εκατοστά εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επικάλυψη πάνω από το σύνολο της επιφάνειας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου σταματάει η ολίσθηση του ιμάντα και οφείλεται στη ζέστη, το κρύο, την υγρασία ή την σκόνη.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL 100% SILICONE LUBRICANT SPRAY (7630-4400)

 

Ένα αποτελεσματικό λιπαντικό για μηχανικά μέρη κατασκευασμένα από πλαστικό, καουτσούκ, υφάσματα, ξύλο, κ.λ.π. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε μεταλλικές περιοχές που αντιμετωπίζουν τριβή για να λιπαίνει και να μειώσει τη φθορά. Παρέχει μία ολισθηρή, μακράς διαρκείας ταινία που παραμένει καθαρή και δεν αφήνει λεκέδες, ή υπολείμματα. Είναι μη τοξικό και όλα τα συστατικά συμμορφώνονται με  τους κανονισμούς FDA.

 

Εφαρμογές

Λειτουργεί ως αντι-αφριστικό, λιπαντικό, σε καλλυντικά και δερματικά παρασκευάσματα, ως γυαλιστικό ειδικών χημικών προϊόντων, σε είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

12x400ml

BARDAHL ANTI-SEIZE PASTE (7230-1100)

 

Μια πάστα χαλκού ιδανική για, τα άκρα των καλωδίων, τα παξιμάδια, τους μεντεσέδες κ.λ.π. Για χρήση μεταξύ -40 ° C και +1100 ° C.

 

Εφαρμογή

Επαλείψτε τις επιφάνειες που επιθυμείτε αφού πρώτα τις καθαρίσετε.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

24x100gr

Copyright © 2018 by Kirkos Bros. All Rights Reserved.

Ρόδου 193, Σεπόλια
info@victoroil.gr

Tel: 210 6215490-3 Fax: 210 6215492